Miresevini ne Language Schools in Albania 2018

 

Fondacioni “Praktimi i gjuhes” (LSIA), eshte shkolla e pare dhe me e madhe e formes Jo- fitimprurese ne Shqiperi. Language Schools in Albania u themelua ne Prill te 1994 nga nje grup pedagogesh dhe studentesh te Universitetit te Tiranes, Fakulteti i Gjuheve te Huaja – Anglisht,  dhe prej vitit 1994 eshte shnderruar ne burim njohurish duke dominuar tregun e mesimdhenies ne Shqiperi. 

Arritjet tona jane ne saj te perkushtimit te stafit vendas ne mbeshtetje te individeve dhe organizatave te ndryshme neper bote si dhe ne Britanine e Madhe, specifikisht – nga LSIA UK Supporters ne Britanine e Madhe.

Me nje shtrirje ne disa dege te Shqiperise e, mbi  5,000 studente  jane certifikuar prane shkollave tone dhe rreth 23, 000 te tjere na kane vizituar duke kryer studime te pjesshme ne kapacitet te kerkesave te tyre.

Nje numer i konsiderueshem studentesh jane pranuar dhe kane studiuar ne Shkolla dhe pozicione te ndryshme pune zyrtare ne mbeshtetje te njohurive dhe aftesive te marra nga LSIA, ashtu si dhe shume prej tyre gjenden sot neper bote duke punuar e studiuar si rezultat i aktiviteteve dhe programeve te organizuara nga Language Schools in Albania. Partneret tane jane pozicionuar neper bote, si perfaqsues zyrtare Universitetesh, Kolegjesh, dhe shkollave te ndryshme gjuhesh ne Britanine e madhe, Shtetet e Bashkuara te Amerikes, e Kanada.

Language Schools in Albania lufton per nje qellim te perbashket, lufton per te arritur standarte te larta mesimdhenieje, mbeshtetjen e nevojave tuaja, si dhe te jete lider e tregut shqiptar duke siguruar inovacion dhe kreativitet ne cdo hap praktik te zhvillimit te njohurive te studenteve tane. Ne ju ofrojme kurse Anglishteje dhe Kompjuteri me metodat me bashkekohore te perdorura nga Pedagoge dhe mesues me eksperience te larte mesimdhenieje dhe psikologjike per grupmosha te ndryshme.

Ne ju ofrojme nivele te larta mesimdhenieje, mundesi te shumta per te mesuar e praktikuar gjuhen Angleze dhe shkencat kompjuterike,  dhe aktivitete te cilat kane per qellim pergatitjen tuaj dhe femijeve tuaj drejt nje bote te zhvilluar , kundrejt nje pagese konkuruese.